satu keSIALan

6:23 PM


aku bukan nak kutuk sesape..just nak maki je. bayangkan mantan turun padang nak tolong program , ajk banyak yang tak bagi komitmen. at least bersyukur la ada org nak tolong.susah payah menghabiskan kredit henset tepon mantan yang lain turun tolong, datang tempat event kami jadik kuli,kami jadi hamba..sape punye program ni sebenarnya??nak kata kitorang tak ikhlas tlg?macam mana nak ikhlas kalau korang wat camni kat kitorang yang sukarela nak tlg.. patut la penganjuran debat NC korang kali ni macam taik and aku tak heran nanti kalau KD akan ranap menyembah bumi. mana pengarah?mana timbalan?semua tak nampak muka tadi.nak burn CD pon tak bole harap.nak setel flow pon tak leh harap.maklumat pon tak sampai.benda senang macam tu pon tak boleh harap. ni baru event dalam universiti. kalu debat SMKA,ASEAN nanti macam ne?pengurusan tak betol,takde komitmen..camner nk uruskan majlis yang lagi besar?KD kita terkenal dengan pengurusan dan protokol yang mantap.korang la yang nak meneruskan kesinambungan kecemerlangan ni.kalau camni la gayanyer..aku no komen...macam mana nk buat?korang pikir la sendiri wahai AJK KD..


1 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *