Perhimpunan Intelek 2010

8:26 AM



Sekretariat Perhubungan Pelajar telah berjaya menganjurkan sebuah program perhimpunan intelek atau lebih dikenali sebagai famili day fakulti. Program melibatkan penyertan dari setiap batch iaitu dari pelajar tahun 1 sehingga pelajar tahun 4.



fuhh...bersedia!!




Program bertemakan....(ape tah..da lupe ^^.) yang pastinya ianya bertujuan mengeratkan hubungan diantara semua pelajar fakulti. Perjalanan program bermula dengan suasana hambar (oppsss!! jgn marah yer geng-geng SPP ) sebab masalah teknikal juga komitmen dari peserta lelaki..woi!! nape laki asyik wat masalah ea..bagi la komitmen..mmg hampeh la korang wat prangai camtuh..ape yang paling menyedihkan,dari tahun 1 till tahun 4 tuh,bape ciput sgt budak laki datang..siyes hampeh ^^.


jum ke balapan untuk senamrobik ^^



aiyoo..nak senamrobik tapi ada masalah teknikal..aku pon jadik kurang semangan la..tapi mujurla ada inisiatif dari pihak penganjur bagi memastikan acara 'pemanasan badan' berjalan..saudara arafat telah berjaya menggamatkan keadaan denagn pelbagai gerak gaya senamrobiknya yang agak 'menarik' dan disertai dengan muzik citpaan beliau sendiri..wakaka ^^ . tak lama selepas tuh,masalah teknikal berkaitan audio telah berjaya diatasi dan senamrobik diteruskan dengan tarian chicken dance dan poco-poco.



bowink pada mulanya ^^


sesi senamrobik



salah seorang peserta yang menyertai senamrobik


acara diteruskan lagi dengan sukaneka seperti baling belon air,lari dalam guni,cari gegula dalam tepung,basikal lambat ada jugak acara yang berat, antaranya futsal,lumba lari 4x400 (fuhh..jauh giler kena larik), treasure hunt seluruh kampus and tarik tali...yeah!! yang ni aku join ^^. meh kita tgk picta yang telah di'snap' ^^.



pendaftaran acara sukaneka dan sukan tak-neka ^^.


haha..bergambar dgn angakatan KD kejap ^.^

peserta futsal menunggu giliran masuk ke gelanggang


meh main belon berair ^^


TARIK TALI

fuhh...aku ingat tadak benda nak main..tup..tup ada tarik tali.so,aku join la..da lama giler kot xmain nih..memang mencabar.dengan padang sebelah lembap sebelah kering,ada duri lagi..mmg gileer la..ape pon best kot.sume ada 5 grup yang masuk terdiri daripada student and pensyarah..campur2 la kiranyer tuh..dr.abdul kareem toure pon join gak..ape pon,yang bestnye,koman0koman kitorang pon dapat la no.3 ^^.tak kurang gak budak pompuan..diorang lagi byk grup yang join..8 grup kalau tak silap..gagah perkasa semuanya..kecil jangan disangkan lemah..haha. masa main sonok la..tapi petang tuh mmg azam.da mula sakit-sakit badan..dengo ceramah dalam bengkel penulisan resume pon da ngantuk sgt..tapi nasik la moderator iaitu pn.reen ni besh..ilang ngantok.xpasal aku volunteer na cakp kt depan tyme bengkel tuh..yang bestnyer,lidah aku macam dah set cakap omputeh...memang xkua melayu langsung ^^. ape pon..seharian program anjuran SPP nih memang best dan bermanfaat la kecuali majlis penutun..protokolnyer hancur..tataw la sapa ketua.



warkhh...tarik cik adik tarik!!


sedikit drama berlaku antara pengadil dan peserta ^^


peserta yang kecundang




yarhhh!!! semangat..tarikkk!!!


wajah ceria salah seorang peserta program..oppss!! ter'shoot' dekat pulakk




wajah puas selepas main..da lama tak main woo ^^.




bergambar kenangan sebelum balik dengan papa ^^


*****************************************************************************

overall..program nih bagus dan diharap akan dianjurkan lagi di masa hadapan

for more picture on this program visit :

or visit my fb :



see u there!!

4 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *