my life my way v.2

10:53 PM

Tetiba je malam ni aku teringat kat kawan-kawan aku.beside rindu kat that person,you-know-who.tibe aku tingat kt my BFF since sekolah. SUHAIMI a.k.a SHUHEI a.k.a SYU ( aku je panggil nih ^^ ). yer la..mana tak ingat,dia banyak gak tolong aku and support me when i'm down. terbaru nih dia tolong aku buat video AKSIS. memang chun habis la. dah lama tak lepak skali dengan ko weh!! really miss you syu!! haha..tetiba je kann ^^


saje jek tadik aku mesej dia.budak nih still tengah tunggu bas nak balik umah. ko balik elok2 taw syu..haha..semoga selamat sampai. tuh la pepatah orang tua-tua cakap "kawan biar beribu tapi kawan yang betul-betul bole dibuat kawan susah dicari". aku bersyukur selama nih kawan-kawan yang aku kawan sume boleh pakai walaupun ada gak yang buat taik. for me,kalau yang buat taik tuh aku memang totally buang la.tak guna kawan dengan manusia camtuh.menyemak dunia aku jer..sound kasar kan? but,tu la cara aku.kalau orang tak hargai aku,buat ape aku nak terhegeh-hegeh kat dia pulak??not my style la.


ape pon,aku cukup bersyukur sebab dikuniakan nikmat kawan-kawan yang best!! and kepada sume kawan-kawan aku yang best, thanks for being my most wonderful friends!! love you all!!





0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *