DEAR DIARY 1

2:17 AM

Seharian Dalam Hidupku..

fuhh..harini rabu..sebuah hari yang agak rilek sebab kuliah mula lewat dan abis awal..kuliah tadi habis pkol 2..then terus rushing nak jumpe supervisor-to-be untuk thesis aku..Dr. Muhammad Mustaqim, Pengarah PPU..haha..bukan calang-calang orangnyer.aku dan 2 orang lagi rakan memberanikan diri mengambil cabaran untuk bersupervisorkan dr.mustaqim.mana taknyer..dr. dah la bz dgn kije admin,petang tadi pon xsemat jumpe sbb dia ada meeting.bila call nk wat appointment pon dia xjawab.adoiyai..hope la pagi esok sempat jumpe.

So,bila xdapt jumpe,pukol 3 gitu aku rushing ke library pulak.ada meting perah otak grup keusahawanan.nak selesaikan bisnes plan.maka bermulalah sesi pemerah jus-jus otak disertai oleh fit,shue,akim,zul,ann,anis and pizah..mula la kitorang berbincang yang tujuannya hanya satu..nk selesaikan secepat mungkin sebb dateline da dkt gile..oleh sebab kerajinan yang melampau,sesi perbincangan abih pukol 7 malam..haha..rajin giler kan??

lepas kua dari bilik perbincangan..sorang-sorang muka kebulor..so,akim ajak g subway..huh..mana aku ada dwet.nasib xjadik..last2 dia tamao ikot kitorang makan kt as-salam..so,ajak la wawe tambah sorang lagik..budak kancil pon tanak ikot.so,just aku,fit,shue,dgn wawe..haha..abih makan balik la wat asgment..azab btol harinih..full giler kot..esok tataw lagik. kelas ada dua je.tapi mencabar giler kot dua-dua kelas tuh..

*****************************************************************

tetiba je rasa ngantok..jum la tido dulu ^^.
hope esok menjanjikan hari yang lebih baik dari hari ini


"maka rugilah siapa yang hari ini lebih buruk dari hari sebelumnya"

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *